ЗА НАС РАКОВОДСТВО АКТИВНОСТИ ЧЛЕНСТВО ИНФО КОНТАКТ
     
 

За сите коментари, забелешки и прашања пишете ни на нашите контакти:

 

Здружение и комора на Радиолошки Технолози на Македонија

Адреса: Водњанска 17 (Клиника за Радиологија) 1000 Скопје

Тел.: ++389 (0)70 339 610

E-mail: zrtm@zrtm.org.mk

 

 
     

 

ЕФРС
ЗА НАС АКТИВНОСТИ ЧЛЕНСТВО ИНФО КОНТАКТ РАКОВОДСТВО