ЗА НАС РАКОВОДСТВО АКТИВНОСТИ ЧЛЕНСТВО ИНФО КОНТАКТ
     
 

IN MEMORIAM

 

Последен поздравна нашиот драг колега и пријател

Славе Готиќ

(радиолошки технолог)

 

кој што ненадејно почина на

14.04.2014г.

 

 
     

 

ЕФРС
ЗА НАС АКТИВНОСТИ ЧЛЕНСТВО ИНФО КОНТАКТ РАКОВОДСТВО