ЗА НАС РАКОВОДСТВО АКТИВНОСТИ ЧЛЕНСТВО ИНФО КОНТАКТ
     
 

Од 01-10 Октомври 2013 во Клиниката за Радиологија се одржа тренинг курс за ЦТ Коронарографија и МР на срце. Курсот го водеше познатиот професор Мајкл Брукс од Кентаки - УСА

 

 
     

 

ЕФРС
ЗА НАС АКТИВНОСТИ ЧЛЕНСТВО ИНФО КОНТАКТ РАКОВОДСТВО