ЗА НАС РАКОВОДСТВО АКТИВНОСТИ ЧЛЕНСТВО ИНФО КОНТАКТ
     
 

Во 2012 година одржан перманентен курс во траење од шест месеци за Радиолошки Технолози на Република Македонија за ЦТ и МР. Курсот се одржа во клиниката за Радиологија во Скопје.

 

 
     

 

ЕФРС
ЗА НАС АКТИВНОСТИ ЧЛЕНСТВО ИНФО КОНТАКТ РАКОВОДСТВО